Саксаганський район. Комунальний заклад дошкільної освіти (ясла-садок) комбінованого типу №81 Криворізької міської ради

ДИСТАНЦІЙНЕ НАВЧАННЯ (ЗМІШАНЕ НАВЧАННЯ)

ШАНОВНІ БАТЬКИ В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ МИ ПРОДОВЖУЄМО ПРАЦЮВАТИ ДЛЯ ВАС ТА ВАШИХ ДІТЕЙ.

САДОЧОК ГОТОВИЙ ВИКОНУВАТИ СВОЮ РОБОТУ ДЛЯ ДІТЕЙ ТА БАТЬКІВ ДИСТАНЦІЙНО!